15 ноември 2008

Арнолд Шварценегер в римейк на култовия "Конан Варварина"

Холивудският филмов продуцент Ави Лернер е отправил оферта към Арнолд Шварценегер за участие в римейк на култовия "Конан Варварина", съобщава списание "ОК!".

Лернер (който заедно с брат си Дани притежава компанията "Nu Image", вкл. киноцентър "Бояна") е поискал от Терминатора да направи в замислената лента само cameo appearance (кратка, но солидно платена поява във филм на голяма звезда).

"Той се поусмихна, но не каза да". Може би се чувства неудобно да приеме хонорар, докато още е губернатор. Ако е така, бих могъл да дам парите за благотворителност", казва Лернер.

"Пак ще го потърся. Не се отказвам толкова лесно!"

Общински съветници се уредиха с безплатни скъпи мобилни телефони

Великотърновските общински съветници се уредиха с безплатни скъпи мобилни телефони. По предложение на Иван Иванов, председател на групата "ВМРО ­ Преображение", Общинският съвет си гласува да получи GSM-и, работещи с по две SIM карти.

Мобилните апарати ще бъдат купени с пари от общинския бюджет. На сесията вчера не стана въпрос какви ще бъдат телефоните и на каква стойност. На пазара в момента се продават китайски GSM-и за две карти на цена от 280 лв. и апарати с марка Samsung за по 309 лв.

Простата сметка показва, че за новата придобивка на народните избраници ще бъдат похарчени най-малко 10 000 лв. пари на данъкоплатците.

Мобилните телефони са поредната безплатна придобивка за общинските съветници този мандат. Те ползват карти за безплатно паркиране на общинските паркинги. Преди няколко месеца си гласуваха да получат от Общината SIM карти, с които безплатно да си говорят помежду си и със служителите на общинската администрация.

След това си гласуваха от бюджета да им се плащат автобусните билетчета от градския транспорт, с което да си покриват транспортните разходи, идвайки за заседанията на комисиите и на сесии на ОбС.

Съветниците имат и чисто нови лаптопи, с които ще участват на сесиите, но които всъщност ползват и вкъщи. По закона за местното самоуправление Общината е длъжна да покрива разходите за работата на общинските съветници.

Преди няколко месеца, гласувайки си транспортните разходи, кметът заяви на общинските съветници, че ако поискат, ще им купи и костюми.

Италианските дискотеки са в криза

Италианските дискотеки са в истинска криза. Малко са вече специалните и скъпи вечери, организирани в тях, не се канят и т.нар. ВИП-личности, които по-рано привличаха клиенти в локалите.

Увеселителните заведения на Апенините регистрират спад от 21,5 % в оборота си, съобщи списание "Еспресо".

"В моменти на криза първото нещо, от което хората се лишават, са развлеченията", твърди Ренато Джакети, президент на Националната асоциация на дискотеките.

За да закърпят бюджетите си, много от дискотеките са принудени да съкращават от персонала си и да отварят врати само два пъти седмично. Други пък прилагат формулата на куверти от 10 евро, включващи задължителна консумация. Трети дори предлагат първото питие гратис за клиентите си, само и само да напълнят залите си.

Според президента на римската Асоциация на дискотеките Антонио Фламини заведенията във Вечния град на всичкото отгоре се чувстват потърпевши и заради забраната да се продава алкохол след 2 часа. Според него тази норма не служи за нищо, тъй като младежите си купуват алкохол от амбулантните търговци пред дискотеките.

В Милано много от нощните локали регистрират спад и от 40 на сто в оборотите си, в сравнение с миналата година. По-голямата част от дискотеките са съкратили една трета от персонала си, за да се справят с кризата.

Повечето не сключват вече и договори с пресцентрове или пиар компании, а предпочитат да се рекламират чрез социалните мрежи по интернет.

Диджеите също са доста пострадали от кризата. Вече не се канят чужди звезди, струващи по 20 000 евро на вечер, а се предпочитат италианските диджеи.

14 ноември 2008

Хит №1 в Лондон-секс на открито

Хит №1 сред младите британци е секс на публично място - или както е по-известно на острова - Dogging. Тази практика през последните месеци става масова в градинките и парковете на британската столица Лондон. Това е и поводът в следващия брой на списанието Vogue известният фоторепортер Стивън Мейсъл да предложи цяла серия от снимки с провокативен характер. Снимките ще бъдат публикувани и в италианското издание на Vogue, където ще има още по-скандални кадри. Doggingom означава секс на публично място без да бъдеш забелязан от хората. Изразът идва от Dogging a bullet, което в превод означава - Внимавай да не те хванат! Това обаче със сигурност не е проблем за известния фоторепортер на Vogue. /БГНЕС/

Куриленко: Искам да съм гола

Жената на Джеймс Бонд - Олга Куриленко за броени дни се превърна в новия секссимвол и за радост на мъжете, няма нищо против да се снима....гола. 27-годишната Олга още на 13 години започва да работи като манекенка и краси кориците на известни списания в родината си. Само четири години по-късно тя вече работи като модел във френската столица и започва шеметна кариера. Преди последната си роля тя изпълнява второстепенни роли. Красивата украинка има два брака зад себе си - с френски фоторепортер и американски милионер, но в момента е сама и както казва - щастлива. "Никога не съм търсела целенасочено връзка, а в този момент това не ме интересува особено. Ако нещо се получи с някой ОК, но искрено на мен ми е трудно да се влюбя в някой. Предпочитам да съм сама, отколкото с личност, която не ми допада. Всъщност и по-голямата част от живота така ми мина", казва Олга и обяснява, че се е разделила с американския милионер, защото той е бил прекалено ревнив. Олга подчертава, че в живота е постигнала всичко сама, че говори свободно френски и английски и че е израснала в много бедно семейство в малко украинско село. "През цялото време ядех само зеле. Майка ми непрекъснато ми повтаряше, че това е добре за гърдите. Сега обаче разбирам, че тя ме е лъгала", разказва Олга и добавя: Никога не е било проблем да се събличам пред камерите. За мен секс-сцените са ОК и това права съвсем свободно. Да бъде честна - това много ми харесва. Свалянето на сутиена за мен е удоволствие. Красавицата обаче се сърди когато чува да казват, че е красива, но не и умна. "По тази логика всички грозни хора, трябва да са супер талантливи. Така съм се родила, аз не съм поръчала да изглеждам по този начин", подчертава още най-новата сексбомба на Холивуд. /БГНЕС Лос Анджелис / САЩ

Виолета Марковска в стил FOX

Виолета Марковска стана лице на световноизвестната марка дрехи FOX. "Виолета е атрактивна и сексапилна, истинска бунтарка! Такъв е и характерът на дрехите FOX. Те са предназначени за градски хора с младежки и авантюристичен дух.", сподели Камелия Стратиева, Маркетинг Директор на FOX в България. Специално за FOX Виолета Марковска засне изкусителна фотосесия с гуруто на модната фотография Александър Моллов. Изборът на Виолета за лице издава стратегията на марката да се наложи като водещ фешън бренд в страната

Кино мъчение!


Парис Хилтън се завръща на големия екран.

Светската лъвица прави всичко възможно да остане богата и известна, но преди всичко се стреми да постигне успех в американското кино.

След ролите й във филмите "Zoolander" и "Восъчната къща", в които зрителите бяха измъчвани от 2 часа пълно бездарие, Хилтън отново ще се появи на големия екран във филма "Happiness 2".

Режисьор на лентата ще бъде Тод Солонц, а партньори на богатата наследница ще бъдат Шарлот Рамплинг, Пол Рюбенс и Алисън Джени.

Очакваме я с трепет...

Алисия напусна Dancing Stars, този път завинаги

Фолкдивата Алисия напусна шоуто завинаги.
Само седмица след като успя да убеди зрителите, че заслужава да остане в Dancing Stars, половинката на Валери Божинов не успя да впечатли журито и феновете си повторно и напусна танцовата надпревара. В битката на звездите за зрителския вот и този път се бориха Гибона, Георги Мамалев и Елена Йончева.

В самото начало на шоуто снощи стана ясно, че Мамалев е спечелил повече зрителски гласове и така победи в облога си с Божидар Искренов. Заради загубата любимецът на сините фенове изпълни песента на Васил Найденов - "Адаптация".

В понеделник на сцената ще танцува един от членовете на строгото жури - Галена Великова. Треньорката на националния отбор по танци на Гърция ще покаже на звездите уменията си в няколко основни танца, в които ще си партнира с Александър Докулвески, Атанас Месечков и Светлин Димитров.Междувременно Рангел Спиров и Светлин Димитров взеха участие в новия клип на другата поп-фолк звезда, взела участие в Dancing Stars - Галена.

ТАНЯ БОЕВА СТАНА 90 КИЛА!

Само преди месец Таня Боева стана щастлива майка на мъжка рожба. Момченцето се пръкна в столичната АГ болница „Света София" и бе кръстено със звучното българско име Росен. 33-годишната Боева е на седмото небе от щастие, тъй като години наред мечтата й беше да се сдобие с рожба. Таткото на малчугана е житейският и творчески партньор на Таня - композиторът Мишо Бургуджиев.

Пълно щастие няма е казал народът, и тази мъдрост споделя и изпълнителката. Таня е напълняла до неузнаваемост, като разказва, че никога през живота си не е достигала такова телесно тегло.

Не е за вярване, но хитовата и елегантна ня кога певица днес тежи близо 90 килограма!

Боева се е подложила на зверска диета, като в менюто й се срещат само плодове и зеленчуци. Изпълнителката на „Лошо момче" срещала неодобрение в погледа на съпруга си относно строгия й хранителен режим.

Изпълнена с желание да се завърне в скоро време на музикалната сцена, Таня не се спирала пред нищо и продължавала да гладува.

Певицата в момента е отказала всякакви участия, като се е посветила изцяло на бебето си и на подготовката на нов албум. Фолк дивата прави записи на песни в студио, но отказва снимки за предавания и видеоклипове, заради огромните си килограми. Типично по американски, Боева е решила да направи фотосесия с малкият Росен за наше семейно списание.

Хонорарът от снимките тя щяла да внесе на депозит в новооткрита сметка на синчето й.

С Камелия започна всичко

2001-ва година е заветна дата в историята на телевизия "Планета". Първият клип, който бе излъчен в програмата на телевизията бе "Къде си ти" на Камелия.

Седем години по-късно пак на Камелия се падна честта да сложи още едно ново начало в историята на телевизията. "Фалшива кожа" е първият клип на родната фолк телевизия , заснет на HD-формат, бъдещият стандарт в тв-излъчването.

След броени дни Камелия ще направи едно мини турне в съседна Македония, което включва три концерта в три различни града. На 19-ти ноември певицата ще открие нова, много модерна дискотека в Скопие с концерт с ной-големите си хитове.

На 20-ти ноември Камелия ще пее за своите почитатели в Тетово, а на 21-ви купонът ще е в Струмица.

Как да устоим на изкушенията

Учени доказаха, че движението може да помогне на хората да устоят на различни изкушения - от шоколада и различни храни до цигарите и наркотиците, съобщи в. "Дейли телеграф".

Само 15 минути разходка е достатъчна да намали глада за шоколад. Раздвижването може да спре и желанието да се запали цигара.

"Според невролозите има общи процеси в мозъчните центрове за задоволство при пристрастяванията към храни и наркотици. Вероятно движението се отразява на мозъчните химикали, които помагат да се регулира настроението и силното желание" - обяснява проф. Ейдриън Тейлър от университета в Ексетър.

Идеята си струва да бъде изпробвана от всички, които не могат да устоят на нещо сладко. 30 минути физическа активност дневно, които може да са разделени на два пъти, не само е полезна за умственото и физическо здраве, но може да помогне и да регулираме количеството приемана храна.

От предишни изследвания е известно, че 97 процента от жените и 68 процента от мъжете често изпитват неустоимо желание да хапнат нещо. Обикновено това са висококалрични мазни или сладки храни.

Най-голямо изкушение и за мъжете, и за жените е шоколадът. Шоколадът има няколко биологичноактивни съставки, които повдигат временно настроението. Затова мнозина при стрес посягат към него. БТА

Пенелопе Крус и Обама с восъчна фигура във Вашингтон

Испанската звезда на Холивуд Пенелопе Крус вече може да се гордее, че е първата представителка на своята страна с восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо във Вашингтон.

Тя ще стои там редом с фигурите на нейните колеги Брад Пит и Джулия Робъртс, както и на покойния американски президент Джон Кенеди.

А не след дълго в същия музей ще се появи и восъчна фигура на новоизбрания президент на САЩ Барак Обама.

Майкъл Джексън продаде Невърленд

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън продаде имението си Невърленд. Певецът, който по-рано тази година успя да предотврати продажбата на имението от 28 000 акра в Калифорния, като сключи сделка с инвестиционна компания, сега официално прехвърли документите за собственост на Sycamore Valley Ranch Company LLC.

По-рано тази година братът на Джексън, Джърмейн, заяви, че певецът ще направи всичко възможно да запази дома си, въпреки дълговете в размер на 300 милиона долара. Поп певецът купи имението през 1987 г. и възнамеряваше да го превърне в рай за децата. Джексън напусна Невърленд през юни 2005 г.

Росен Петров бачка на морето


Росен Петров вече е преустановил всякакви контакти със Слави Трифонов, твърди самият бивш „сив кардинал" на учиндолеца. „Нито се чуваме, нито се виждаме", кълне се завършилият полицейска школа телевизионер. В момента той преговаря усилено с Би Ти Ви за собствено предаване.

В средата на август пък отпрашва към морето, където ще изкара минимум седмица. За своя почивна база е избрал комплекс „Сънсет ризорт" в Поморие. Там ще бистри концепцията за шоуто си. „Няма обаче да кажа с кого ще карам ваканцията си", категоричен е Росен.

Как да изпитаме най-силно удоволствие от секса?

Как да изпитаме най-силно удоволствие от секса? На този въпрос получаваме отговор не от кого да е, а от сексуалната тигрица Ким Катрал, или както я познават всички - Саманта Джоунс.
Съвсем логично е именно най-дръзката изкусителка от сериала "Сексът и градът" да опише еротичните нагласи на жените в книга.

В "Изкуството на оргазма" Катрал представя истинско изследване на човешката сексуалност. Настоящото заглавие актрисата пише заедно с тогавашния си съпруг - джаз музиканта Марк Левинсън. Изданието е богато илюстрирано и подробно онагледява какво се случва с женското тяло по време на сексуалния контакт.

Самата Ким признава: "Оргазмът е нещо велико. Писането на книга за удовлетворяването на еротичните желания ме направи още по-любопитна за това, къде са корените и източниците на това желание. На първо място, какво предизвиква възбудата? Откъде идва това усещане, на какво може да ни научи то и как ни свързва със света?".

Книгата на Катрал, наречена новата Кама Сутра, е абсолютен бестселър в САЩ. Ким Катрал е родена в Ливърпул, Англия. Израства във Ванкувър, канадски град в провинция Британска Колумбия.

Когато е на 16, се мести в Ню Йорк и започва да се занимава с актьорско майсторство. Добива световна популярност с участието си в култовия сериал на НВО "Сексът и градът". Два пъти е номинирана за наградите "Златен глобус" и три пъти за "ЕМИ".

Съпругът й Марк Левинсън е роден в Оукланд, Калифорния. Професионален джаз музикант, който е свирил с много величия в тази област. Ким и Марк живеят щастливо в Ню Йорк.

13 ноември 2008

7 световни диджеи пристигат за големия фестивал Metamorphosis

renesanzОтзвукът от партито на Renesanz - Love Nation oще не е отшумял, а “виновниците” Balthazar & JackRock вече осъществяват следващата си идея. Metamorphosis е името на новата им концепция, която цели да представи разнообразието на електронната денс музика. Първото събитие от поредицата ще се проведе на 15 ноември, събота, в палата 2 на Международен панаир гр. Пловдив. 7 световни диджеи пристигат като специални гости за вечерта – Simon & Shaker (Испания), Ben Long & Jamie Bissmire /Space DJz/ (Англия), Thomas Schumacher (Германия), Cardo (Италия) и Tamer Fouda (Египет).
Прочети цялата статия...

Дони си бръснел инструмента

Дони се похвалил пред колеги, че редовно се бръсне в интимната област. "Преди не го правех, но откакто се ожених за Нети, тоалетът ми е задължителен", разяснил певецът. Случвало се Дони да предоставя "висшата чест" на съпругата би, която ловко размахвала самобръсначката и обезкосмявала гениталиите на благоверния си. "На нея й имам стопроцентово доверие. Повече, отколкото на себе си", хвали съпругата си изпълнителят.

Азис си чати със Серго Станишев

Този петък, 14 ноември, водещият на "Вечерното шоу на Азис" ще се включи в интернет форума RED, където министър-председателят и лидер на БСП Сергей Станишев традиционно отоговаря на въпроси на свои фенове.

На записа на предаването вчера вечер Василка отправи своите горещи питания към премиера в чата. За съжаление на водещата червеният лидер успя да отговори само на един неин въпрос.

Защо Бойко Борисов не иска да вижда хомосексуалисти във властта, позаинтересува се Азис.

"Не знам защо не иска, БСП винаги е била толерантна партия към всички хора, независимо от тяхния етнос, религия и сексуална ориентация. Аз лично не харесвам, когато се парадира с хомосекасуализма, това би трябвало да бъде личен избор на тези хора. Но независимо това всички малцинства - етнически, религиозни или сексуални трябва да бъдят уважавани", коментира министър-председателят Станишев гей присъствието в политиката.

Джоли загърбва актьорска кариера и става... баба?!

Анджелина Джоли вече мечтае да стане баба. 33-годишната актриса има шест деца с приятеля си Брад Пит и планира да загърби актьорската си кариера, за да се съсредоточи върху семейния живот.

"Готова съм да осъществя няколко проекта сега, след което да се оттегля и да се подготвя един ден да стана баба", споделя актрисата в интервю за Би Би Си. Запитана дали се тревожи какво ще стане с кариерата й, след като изчезне от екрана, Джоли отговаря: "Не мисля много за това, защото не планирам да бъда актриса още дълго време".

За живота си до момента тя споделя: "Мисля, че той е хубав, аз успях да разкажа истории и имах шанса да разкажа точно тези, които исках и е страхотно, че в същото време спечелих и пари от това. Но за всяко нещо си има време и се надявам, че на по-късен етап в живота си няма да имам нужда да правя това". Джоли обаче не изключва възможността да се върне на снимачната площадка за определен филм. "Не съм казвала, че никога няма да се върна на работа, защото може да се появи интересен проект. Не съм работила от година, през февруари отново ще работя за няколко месеца и след това може би отново ще се оттегля за една година, споделя актрисата. "На първо място аз имам много деца и нося голяма отговорност за тях, така че трябва да се уверя, че те растат правилно и че ние винаги ще бъдем до тях", категорична е тя.
Автор: Yellow.bg

Хлябът поевтинял!

Според хлебопроизводителите в момента умишлено се говори за цената на хляба, за да се измести вниманието на обществото от други важни теми. Цената е паднала, но не с толкова, колкото някои са очаквали, твърдят от бранша.

"Ако цената при средни цени за страната преди 3-4 месеца беше в рамките на 1,20лв. - 1,25 лв. за килограм, сега тя е около 1 лев за килограм", каза Борис Инчев. Според него върху цената на хляба влияе поскъпването на тока, както и на работната сила.

"Заплатите в София са много по-високи. Заплатите във Варна със сигурност са много по-високи, отколкото в Добрич или Плевен, и в същото време цената на хляба в София е по-ниска, отколкото в Добрич", каза депутатът Мария Капон.

Борис Инчев, от своя страна, отрече да има картел между производителите. Той отказа да прогнозира каква ще бъде цената на хляба. Заяви единствено, че основания за повишението й няма.

Български рапъри покориха MTV

След успеха на дебютната си песен „Друга нагласа” Respect станаха първите български рапъри влезли в ефира на MTV. Тяхното първо видео зае шесто място в последното издание на престижната музикална класация World Chart Express. Клипът, дело на Валери Милев, беше излъчен този уикенд, а повторението му ще е в петък от 18 часа. Текстът, музиката и аранжимента на „Друга нагласа” са на двете момчета, които сами правят всичките си песни. Това не е случайно, тъй като Цецо и Крум имат музикално образование и могат както да рапират, така и да свирят на пиано.

„Ни тъ бива” пък е заглавието на втората им песен, която се върти в родния ефир и достигна до ТОП 10 на музикалните класации. С тези темпове, видеото направено от Васил Стефанов, скоро ще достигне успеха на „Друга нагласа” и може би ще го видим и в World Chart Express.

И Марадона изчетка Бербатов

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи поредното си признание от световна футболна легенда.

Този път четката дойде от великия Диего Марадона. Аржентинецът спомена Митко във връзка с конкуренцията между него и Карлос Тевес за титулярно място в Юнайтед.

"Пред Карлос стои огромно предизвикателство. За да е титутляр, той трябва да се пребори с изключителни футболисти като Димитър Бербатов и Уейн Рууни", цитиран е Марадона от вестник "Сън".

Според "Сън", в разговор на четири очи Тевес е споделил на Марадона, че се чувства несигурен за бъдещето си в клуба.

"Карлос е притеснен, защото рядко попада в основния състав от началото на сезона. Аз обаче съм доволен от формата му и съм сигурен, че ще успее да се справи със ситуацията. Знам, че Алекс Фъргюсън също разчита на него", коментира Марадона.

Тевес се радваше на титулярно място и отлично партньорство с Уейн Рууни, преди появата на Димитър Бербатов на "Олд Трафорд".

След трансфера си от Тотнъм, капитанът на националния ни тим е първи избор на сър Алекс за атаката на Юнайтед.

И Николай Бареков шофира БЕЗ КНИЖКА!

Николай Бареков шофира джипа на съпругата си БМВ Х5, без да има шофьорска книжка. Затова алармираха съседите на Ники Дудука от столичния квартал „Витоша".

Комшиите на Бареков донасят, че често виждат водещия от Би Ти Ви да се качва на мощния джип и драсва в неизвестна посока. Те недоумяват как Дудука кормува, при положение, че все още не е получил шофьорска книжка.

Бареков сам е признавал, че не може да изкара курсовете. Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви е бил късан шест пъти. „Можех да си купя книжка, но предпочитам жена ми да ме вози", твърди Бареков.

Очакваме вашите коментари по темата...

Марая Кери се търкаля по червени бикини на Северния полюс

Поп-дивата Марая Кери ще празнува Коледа на Северния полюс, пише британският в-к "Сън".

Само че не на истинския, а на негово умалено копие, каквото представлява спалнята на певицата в къщата й в зимния курорт Аспен, Колорадо.

Кери планира да се търкаля в снега по червени бикини, след което да скочи в горещата вана заедно със съпруга си Ник Канън.

"Аз съм просто едно голямо дете", казва певицата. Кери и актьорът-рапър Канън се ожениха на 30-и април 2008 година в имението на поп-дивата на бахамския остров Елевтера.

Големите чанти със заоблена форма са последният писък на модата

Големите чанти със заоблена форма са последният писък на модата в Италия. Според Силвия Вентурини Фенди от групата Fendi чантите от типа Baguette, които направиха първия си бум на световния пазар преди 10 години, са отново на мода, тъй като подобна "закръгленост" предлагат и моделите в облеклото прет а порте, съобщи ПронтоСофия.

"Да не забравяме, че чантите също "дефилират" на ревютата, подобно на дрехите и също биват украсявани с драперии, бродерии и волани", казва Фенди. Финансовата криза влияе и върху сферата на чантите в такъв смисъл, че в момента се продават само най-красивите, твърди Силвия Фенди пред в. "Стампа".

Според нея жените си купуват сега единствено модели, които искат да притежават завинаги и които са практични - с много вътрешни джобове. Истински хубавата чанта от кожа или напа е като доброто вино - колкото повече остарява, толкова става по-добра. Луксът отново е дълготрайна стойност и чрез високото си качество се бори срещу китайския пазар на евтини чанти, допълва Фенди.

Вили Марковска прави по 14 часа секс

Синът на бившия треньор на ДСКА Стойчо Младенов -Александър, твърдо е решил дa си отживее, докато е в Бълария.
Младият футболист на руския клуб "Том", който е гадже нa актрисата Виолета Марковска, от няколко месеца лекува контузия у нас и се възползва от свободното време, което има, за да се позабавлява качествено. От около месец играчът обикаля заведенията и се наслаждава на нощния живот на столицата. Запознати с новоскалъпената двойка разкриха, че Вили, въпреки умората от представянето си на сцена и тежките тренировки, силно се изявява на дансингите и в някои софийски заведения. Според друга клюка влюбените правили истински сексмаратони, като не ставали от леглото по 14 часа.

БИЗНЕСМЕН ПРЕДЛАГА НА ПРЕСЛАВА 15 БОНА ЗА СЕКС

"Тези хора нямат капка срам. Идват при мен и без притеснение си искат секс, като ми казват и сумата, която ще ми платят", възмутено се оплаквала Петя, както е истинското име на фолк дивата. Тя май се прави, че не знае, че името й от доста време фигурира във VIP-sex каталога и предложената сума надхвърля официалната цена.
Злобни интриганти твърдят,че паметта й е доста къса и че откакто запона да изкарва по 15 бона на участие, вече "не й се правят свирки".

Последната оферта, която получила, е за 15 000 лева. Срещу тази сума певицата трябвало да придружи популярна мутра от вестникарските страници в хотелската му стая. „Беше много конфузна ситуация, защото човекът май беше дрогиран. Деликатно му казах, че в момента не ми е добре, и избягах от заведението", признава Преслава.

Според служител в заведението, мутрата после възмутено коментирала "Ама какво иска тая. Давам й като за концерт". Не е ясно точно какъв концерт визира или поне, ако правим аналог с "инструменталните" умения на колежката й галена, която всички видяха да "свири" дибидюс гола на кожен инструмент.

Макар да може да отхвърля поканите за секс, не така добре Преслава успява да се справи и с подпийналите младежи, конто са мераклии да пипнат пищната й гръд. По време на служебни ангажименти из нощни клубове, певицата най-ре-овно е обарвана по цялото тяло, като не може да се възпре сама с почерпените навитаци.

До момента чаровната брюнетка категорично отказвала да й се отпусне лична охрана от "Пайнер", само че след зачестилите атаки върху тялото й Преслава сериозно обмисляла този въпрос.

Е, и охраната пари струва! Малко й обира Пайнера от парите за участията, ами сега и на охрана да плаща ...

ПОЧНАХА ДА ПОДСВИРКВАТ НА НАСКО ОТ БТР. МИСЛЯТ ГО ЗА ЖЕНА

Откакто е с нова прическа, Наско от група БТР често бил бъркан с жена, присмиват му се сеирджии. Фронтменът на рокаджийската банда отново си е пуснал дълга коса, след като преди година се бе подстригал късо и ходеше с мъжка прическа. Участникът в „Пей с мен" не обръщал внимание на грозните слухове, като ги подминавал с високо вдигната глава и самочувствие.

Димана ражда спед три месеца наследник на строителен бос

Фолкдивата Димана скоро ще става майка. Гласовитата пайнерка, която последва примера на колежките си Емилия и Мария, е бременна в шестия месец, а щастливият татко е 25-годишният Стефан Киров, син на собственика на най-голямата фирма за професионална техника "Киров".

Двамата влюбени са заедно от близо година и половина и според певицата запознанството им не станало по време на участие, а било изключително романтично, като от онези по филмите. В момента Димана и Стефан обитават просторно жилище в Пловдив, собственост на младия строителен предприемач. Но засега не обмислят по-сериозна стъпка към обвързване, поне докато се роди бъдещият им наследник. Разбират се идеално и без годеж, макар че си мечтаят за сватба, но това са планове за в бъдеще.

"Преди няколко дни отпразнувах рождения си ден. Чувствам се добре, почивам си. Първите месеци от бременността обаче ги изкарах малко тежичко. Терминът ми е в средата на ноември, но още не съм решила по какъв начин да родя. От суеверие дори още не сме узнали и пола на бебчето. И приготовленията за събитието не сме започнали", сподели Димана. И призна, че вече е прекратила ангажиментите си. Не че е качила много килца, които й тежат, а просто състоянието й вече не е много подходящо за изява по кръчми и заведения.

Все пак тя успя да заснеме най-новия си клип на парчето "Колко часа любов" заедно с режисьора Тенчо Янчев и до дни видеото ще е на екран, то обаче ще е последният продукт, който изпълнителката ще пусне по време на трудния си период. Тя все още има договор с Пайнер и подобно на останалите фирмени мамчета ще се появи на сцената скоро след раждането, а дотогава музикалният й мениджър Димитър Петров ще подбира парчета за завръщането й.

Гласовитата добричлийка е от няколко години в бранша, но стана известна с публичния кастинг за артистичния й псевдоним, който лично баш пайнерът Митко Димитров обяви. Тогава именно от Димитричка на Димана я прекръстиха медиите, обявявайки я за наследница на напусналата Десислава

12 ноември 2008

Българите в САЩ броят по 50 долара за Ивана

Мегагърлото ще взима на участие 3 бона в зелено
Рекордно висока цена за билет плащат българите в САЩ за концертите на фолкзвездата Ивана - $50 на калпак.

Досега входът за други изпълнители беше между $20 и $35. Това показва, че нейният хонорар е около $3000 за участие за разлика от колегите й, които обикновено вземат между $1000 и $2000.

Гласовитата Ивана поема само 7 участия за българи в САЩ заедно с вярната й сянка бузукарката Стояна и клавириста от екипа й - Румен.

Освен това организаторите поемат разноските по работните визи на Ивана и екипа й, самолетните билети и хотелите.

Въпреки високата цена на билетите, те вече са на привършване в ресторант Булгара в Ню Йорк, където е концертът й на 14 ноември.

От 12 до 23 ноември звездата на телевизия "Планета" ще отпусне глас и в Атлантик сити, Чикаго, Лае Вегас, Атланта, Вашингтон и Тампа. Броят на задокеанските концерти на Ивана не е случаен, тъй като един от поводите за турнето й е 7-ата годишнина на "Планета" ТВ.

Фолкпримата, която преди 5 г. пя в Канада, иска да разгледа емблематичните забележителности на всеки американски град от турнето си. Тя не смята да губи времето сив скъпи бутици, както практикуват 90% от суетните й колежки.

Огромен кратер от метеорит откриха в Гърция

Размерите на падналия  метеорит надхвърлят всяко въображение. Снимка: sxc.hu
Размерите на падналия метеорит надхвърлят всяко въображение. Снимка: sxc.hu
Гръцки учени са открили кратер, образуван от огромен метеорит, паднал преди 14 хиляди години на морското дъно в района на залива на остров Евбея в Егейско море, съобщава в. "Та неа".

Кратерът бил открит на дълбочина 80 метра. Това е първи случай, при който на морското дъно в Гърция учените се натъкват на такъв природен феномен.

"Размерите на падналия огромен метеорит надхвърляли всяко въображение", пише "Та неа". БТА

Новото племе в Survivor се казва Чукура

Тази вечер оцеляването вече е въпрос само и единствено на лична стратегия, въпреки че бившите Пачека влязоха в общото племе с мнозинство, в момента те са на изчезване.

На Острова на изгнаника първият жител само за 24 часа вече беше успял да си направи навес, легло и газова лампа. Мартинов посрещна Галина с пълно безразличие и с изненадваща новина.

Малкият Буда се показа


Тийнейджър, за когото се смята, че е превъплъщение на Буда, излезе от джунглата в южната част на Непал, привличайки хиляди богомолци, съобщи Асошиейтед прес.

След като се оттегли в джунглата за повече от година, 18-годишният Рам Бахадур Бамджан отново се появи в района на градчето Ниджгад, на 100 км южно от столицата Катманду.

Хиляди поклонници пътуваха до градчето, за да видят Бамджан. Някои от тях са от Индия, оповестиха от полицията. Бамджан възнамерява да разговаря с последователите си няколко часа всеки ден една седмица, преди да се върне в джунглата, за да медитира.

Дългокосият тийнейджър, облечен в бели дрехи, изглежда в добро здраве. Той разговарял с последователите си за мира и края на дискриминацията. Впечатляващо бе да го чуя и да го видя - сега нямам никакви съмнения, че той е превъплъщение на Буда, заяви Санджита Лама, която за пръв път срещнала Бамджан.

АЛИСИЯ СЕ ПОДЛАГА НА ПЪЛНА ПРОМЯНА

АЛИСИЯ СЕ ПОДЛАГА НА ПЪЛНА ПРОМЯНАПопулярната певица известно време се укриваше от BG кулисите, но скоро това няма да й се налага. В края на месеца тя и синът й ще се преместят при таткото в Англия.

Оказа се, че младата майка и първородният и син изобщо не са напускали страната. Напротив. През цялото време са били под носа ни.

Е, не в буквалния смисъл. Двамата и в този момент живеят на няколко километра от столичния център. Но както вече ви съобщихме, това ще бъде така още малко.

Идните седмици предстои голямото преместване, Преди това обаче ще се случат няколко неща:

Първото е заснемане на семейна фотосесия. Това ще бъде и първото официално показване на бебока.

Другото ново около тях е, че Алисия ще се подложи на пълна промяна. Тя решила да направи нещо драстично, но за това какво е то, знаели само замесените в промяната хора. Едно е сигурно, всичко ще стане обществено достояние.

За голямо съжаление няколко дни след снимките тримата ще хванат самолета. Ама да не си мислят, че там ще бъдат оставени на мира. Ние имаме очи навсякъде.

Рамбо изгрява в нова лента

Силвестър Сталоун снима нов екшън, съобщи Лента.ру. Студиото Nu Image/Millennium Films повери на Сталоун снимките на новия си екшън "The Expendables".

Сценарият, написан от самия Сталоун, се основава на историята на група наемници, които отиват в Южна Америка, за да извършат държавен преврат.

В ролите ще бъдат Силвестър Сталоун, който е и режисьор на филма, Джейсън Стейтъм вече подписа договор, а Джет Ли преговаря за условията на договора си.

Снимките ще започнат през февруари 2009 г. в Коста Рика и Луизиана.

Повикаха лекар от Спешна помощ, за да го оберат


Лекар от Спешна помощ е бил обран, докато бил на адрес, съобщиха от ОДП - Пловдив

Около 18.30 часа в РПУ-Труд е бил получен сигнал от Центъра за спешна медицинска помощ - град Съединение, че при посещение на адрес в село Любен 25-годишният лекар на екипа е бил заплашен с пистолет от стопанина на къщата, който му отнел електрокардиографа на стойност 3 500 лева.

Пристигналите на място полицаи установили, че В.Н., 39-годишен, се бил обадил на тел. 112, за да извика Спешна помощ, тъй като му прилошало. Когато медицинският екип пристигнал, той извадил газовия си пистолет, заплашил лекаря и му казал да остави чантата със скъпия уред. След това екипът си тръгнал без електрокардиографа и полицията е била алармирана за случилото се.

Служителите на реда са задържали В.Н. в ареста, а оръжието му е било иззето.

YouTube ще разпространява филми на "Метро Голдуин Майер"

Сайтът YouTube и компанията "Метро Голдуин Майер" сключиха договор за разпространение в интернет на продуцирани от нея филми и телевизионни програми, съобщи Франс прес.

Това партньорство на първо време ще се изрази в разпространяване чрез YouTube на епизоди от телевизионната програма "Американски гладиатори".


Освен това на адрес www.youtube.com/impact потребителите на интернет ще могат да видят части от филмите "Роки" и "Великолепната седморка", както и цели филми - "Око за око" с участието на Чък Норис и "Бронираният монах" с Чоу Юн Фат.

В съответствие със сключения неотдавна договор със Си Би Ес и независимото студио "Лайънсгейт" сайтът YouTube разпространява също епизоди от сериалите "Стар трек" и "Бевърли хилс 90210".

Петя Велкова се сгоди за 33-годишен бизнесмен

След като премина през секс школата на Христо Сираков - Ицо 100-те манекенки и така и не можа да го ожени за себе си, Петя Велкова се сгоди за 33-годишен бизнесмен. Сексапилната тв тигрица за първи път го показала пред медиите на пищно парти преди няколко дни. От година и половина двамата са приятели, а от месец - гаджета. Двамата пътували заедно до Сандански, където пламнала искрата между тях. В момента живеят заедно и планират общо бъдеще. Всеки ден Стоян подарявал цвете на любимата си, защото за него е празник да е с нея.

Еврочалга или Евровизия ?



Информацията,която БНТ сама потвърди е,че продуцираните от нея изпълнители ще бъдат избрани от хората,а не от самата медия както беше до сега.Как ще стане това,кой изпълнители ще се борят да бъдат продуцирани още само може да гадаем,но повече информация по-случаят днес ще има в сайта на евровизия,така че може да прочетете,защото и аз не знам как точно стоят нещата.Но на въпроса дали може да видим три поп-фолк певици продуцирани от БНТ,oтговорът вече със сигурност е ДА

"На повикване" е есенният хит на 2008г.





Топ изпълнителката на Ара мюзик Емануела превзе върха в седмичната класация за попфолк хитове на вестник „Нощен труд” с „На повикване”. Закачливата песен изпревари други девет хитови парчета и доказа, че в момента е една от най-пусканите по клубове и радиостанции.

Красивата Емануела също така се нареди на второ място по рейтинг в месената класация на престижното списание „Нов фолк”.

„Много ми харесва песента, още като я чух, макар че в демо-вариант беше доста по-лирична. Затова и Росен Димитров беше направил доста любовен и романтичен текст, но аз казах, че в момента не мога да изпея такова нещо и той ми направи втори вариант. Доста е смело, но решихме да рискуваме и се радвам, че хората я възприемат добре”, споделя атрактивната певица.

В момента Емануела подготвя голяма изненада за концерта на Фен ТВ, който ще се състои на 12 ноември /сряда/ от 19:30ч. в зала „Универсиада”.

ПО КОЛКО ИЗКАРВА ВАСИЛ НАЙДЕНОВ НА МЕСЕЦ?

МАТЕМАТИКА: ПО КОЛКО ИЗКАРВА ВАСИЛ НАЙДЕНОВ НА МЕСЕЦ?
Това лято Васил Найденов си е поставил хонорар от 8000 лева на вечер, за да пее в заведения по морето.

"За нито лев по-малко няма да си отворя устата. Ако искат да ми ги да ват. Омръзна ми да пилея труда си на вятъра", отсича естрадният динозавър..
Досега Васко не е получил нито една оферта за участие, но космическият му хонорар стои закован. Паметливи припомнят, че миналия сезон звездата се навиваше на концерти срещу 2000 лева.
„Продавал съм се за жълти стотинки, без да си давам сметка. Няма вече да бъда толкова глупав", разсъждава ветеранът.
Въпросните 8000 лева са равни на хрнорара на чалгаджията Азис, отчитат от шоубизнеса.

Баби пенсионерки вадят щърбави моливи за да умножат 30 дни на месеца по 8-те хилядО лева

Иван и Андрей скарани заради Даниела

Слухът за разривът между Иван и Андрей се оказа леко преувеличен, но все пак достоверен. От известно време съпродуцентите от "Междинна станция" са разредили чувствително срещите си и вече, могат да бъдат забелязани заедно само по работа.
"Без да са се карали по принципни въпроси, Иван и Андрей са рязко охладнели един към друг", констатират техни служители. Според тях причината за новите отношения между двамата устатков-ци е сръбкинята Даниела, приятелка на Андрей. Русокосата дама е адски ревнива и държи да прекарва изцяло времето си с половинката си. Даниела се сърди, когато в дома им гостуват хора и често се прибира в Белград. Андрей пък бил принуден да пътува постоянно до сръбската столица и да разреди срещите си с Иван, който сръбкинята намирала за "лоша компания".
"Иван случи на жена -изобщо не й се обяснява и си хойка постоянно. Даниела обаче държи здраво юздите на Андрей, а той е влюбен в нея и не смее да обикаля баровете и дискотеките сам", разкриват,запознати с отношенията между двамата водещи.