26 юни 2009

Део не е същият?

Блондинът се държи като напълно луд и всичките му познати са притеснени за състоянието му. „Део не е същият. Откакто излезе от Къщата имам чувството, че това не е той", разправяла пред приятели гаджето му Лора Караджова. Според думите ѝ, той напълно се бил отчуждил от приятелите си, говорел си сам, а когато били заедно ѝ пълнел главата с дълги бръщолевения за вселената, космоса и хармонията в света?! Приятелките на певицата дори я съветвали да се маха от него, докато е време. Факт е, че Део напълно изперка в последните седмици от престоя си в риалитито на Нова. Но каква ли е причината за това?

Близки на двойката разкриха, че личният психиатър на Део - д-р Александър Канчелов се е изказал на какво се дължи промяната в поведението на бившия водещ на „Това го знае всяко хлапе".

Според него, липсата на наркотици е оказала пагубно влияние върху блондина, докато той бе в Къщата. Докторът прогнозира, че става въпрос за остра абстинентна психоза.

Бербатов в депресия

Митко Бербатов понесъл изключително тежко публикациите във вестник „Сън", нищещи тъмната история на баща му и изнасилената англичанка Роуз, заради която родителят му прекарал 2 години живота си зад решетките и се простил завинаги с бляскавата си кариера на футболист.

Злобни клюкари поясняват, че в седмицата, в която английските папараци започнали да ръфат достойнството и честта на футболиста, майка му Маргарита отпътувала с първия полет до Лондон, за да е близо до сина си в трудния момент. Пак по нейно настояване Бербатов започнал да се консултира с психотерапевт, благодарение на който вече съумявал да преодолее сравнително спокойно негативите на звездното си ежедневие.

Клюката реди, че грозната история, свързана с миналото на таткото, футболистът научил за първи път училище от момче в по-горен клас. Новината била приета не по-малко травматично и тогава. В продължение на половин година бъдещият футболист отказвал да говори с родители и съученици, а като единствен пристан му послужил домът на баба му, спомнят си още запознати.

За Камен Во и мъжете в расо

В бурната си сексуална биография Камен Воденичаров крие интимна афера с поп. Задявката между бившия водещ на „Сървайвър" и църковния служител се случила в София, под крилото на Дим Дуков.

Преди години Дуков бе монах в Чекотинския манастир и от това време той пази доста топли познанства. Заради разкрепостената си сескуалност, Дим е известен и в столичната Семинария, където е близък приятел с голяма част от подрастващите момчета, много от които си падали по еднополовите връзки.

Скрити под черните си роби на попове - почти всички служители на Бога съгрешавали с мъже. С такъв грях на душата бил и 31-годишният протодякон Асен, който вече над десетилетие се бил посветил в служба на Господ. Въпреки отдадеността си към вярата, плътското желание надделяло над разума, и на няколко пъти Асен съгрешил с Камен Воденичаров.

„Господ е любов, независимо дали това са отношенията между мъж и жена или хора от един и същи пол", философствал грешния поп, който често се отдавал на разгул зад стените на черквата, в която правел служби.

Запознати припомнят, че Камен имал и друго вземане-даване с религиозен водач. Воденичаров бил гадже с игумена на Преображенския манастир отец Георгий, който е известен като един от най-надарените чернодрежци.