20 декември 2010

Кака Лара завърза светкавично ново гадже

Няколко месеца след мелодраматичното представяне на проблемите в семейството си, Лазара Златарева, доскорошна госпожа Береану, се яви в студиото на „Станция Нова” в абсолютна кондиция. Нямаше и следа от предишното й депресивно състояние, докарало й издайнически сълзи в ефир преди време. Очарователната 36 годишна тв водеща изглеждаше уравновесено, поради факта, че е в състояние да постави едно ново начало в живота си. Радвал я фактът, че не са стигнали с бившия си съпруг Владимир до семейни скандали и разправии, с които да отнемат усмивката от лицето на дъщеря им Бенджи. Детето спокойно понесло раздялата, защото отдавна било подготвено психологически за подобна развръзка.Кака Лара посъветва всички съпруги да не вярват в мита, че гаранцията за дълготраен брак е приятелството между двамата съпрузи. Напротив – за това си имало приятели и приятелки, а мъжът и жената трябвало да се усещат винаги като мъж и жена.Новата тръпка на водещата на „Полет на нощта” бил млад мъж на 33 години с начална буква на собственото име „В”, с когото тя се чувствала щастлива и пълноценна жена.

Ето какви коледни подаръци избра Гала


Гала избра коледни подаръци за своите момичета ТВ звездата Гала избра красиви подаръци за своите момичета – дъщеря й Мари и верните й приятелки – стилистката Кремена Халваджиян и ководещата в „На кафе” Джуджи – пише „Блясък”.
След известно чудене какво точно да им вземе, Гала реши – бляскави бижута! Водещата купи всички подаръци от мол, където собственикът я консултира лично. За дъщеря си тя избра розова брошка – жабка с кристали. На Кремена, която си падала по обемните бижута, взе огромен пръстен, а за Джуджи – фенка на жълтото злато, Гала купи масивно колие с висулка – ангелско крило, тъй като била мила и добра като ангел.
Водещата се изкуши да си „честити” Коледа с нещо стилно и за себе си. И тъй като не е на хубаво друг човек да ни подарява часовник,защото е на раздяла, тя си го подари сама.


Гара Дембеле е пред трансфер в „Парма”, където ще измести любимия на Николета Валери Божинов

Гара Дембеле е пред трансфер в „Парма”, където ще измести любимия на Николета Валери Божинов

Плеймейтката е бясна на чернокожия нападател на „сините”. „К`ъв е този бе! Дембеле ли е, не Дембелe ли е! Не може да се намаже и на малкия пръст на Валери” – възкликнала Николета в приятелска компания в родния й Пловдив. В града под тепетата тя чула слуховете, че има голяма вероятност „пармалатите” да купят Дембеле и да освободят Валери Божинов, чиято форма въобще не радва ръководството на Парма.

Така Николета и Валери ще трябва да се местят в друг град, което сигурно ще им е първото нещастие от голямата щастлива вълна, заливаща ги обилно през последните месеци – пише zasada.bg.
Ето го и последното видео интервю с Валери и Николета (пряко от Парма, интервю на Карбовски)

19 декември 2010

Бившите на Ники Михайлов са или приятелки, или врагини

Три транзитни в живота на Малката перука дами в момента са в полюсни отношения. Едната, разпънатата и разчекната този път на кръста, а не в леглата на мутри и футболистиНиколета Лозанова е топлата връзка между другите му две звездни любовници. В момента две от гаджетата му – едни от най-красивите български моделки – Ники Общата и Бориса Тютюнджиева, са първи приятелки. Комуникират си във Фейсбук. Напук на слуховете с обратен знак, т.е., че двете не се разбират, хубавиците постоянно си правят една на друга комплименти в интернет, като по-разточителна на ласкателства е пловдивчанката.

Николета например се разтапя от удоволствие като пише на стената на Бориса, наричайки я „сладкото ми бонбонче”. Бориса не остава по-назад и признава Николета като най-красивата плеймейтка. Двете си разменят словесни целувки.

Другата двойка се състои от старата познайница – Николета, и краткото, предназначено за отмъщение „увлечение” на Ники Михайлов по Алисия. Двете са в сложни и в никакъв случай дружески отношения. Защото, както вече и на децата стана ясно, във връзките на футболистите и топмоделките нещата са навървени като свински чревца.

С еротични календари българки борят кризата


Такава е голата истина! Криза е и нашите момичета трудно могат да пробият в модния бранш, облечени. Затова българските модели застанаха с голи гърди срещу кризата и масово започнаха да се снимат за календари.

Крак повлачи манекенката Ралица Иванова, която започна да продава собствен еротичен календар за САЩ. Цената не е голяма – 11 долара и нещо, но имайки предвид големия интерес към Ралица Иванов в Щатите, манекенката може да направи цяло състояние.

Горещата Еделвайс пък взриви цяла Италия с еротичния си календар, пише „Монитор”. Припомняме, че секс бомбата е омъжена за българина Алекс Ломски. Именно той е автор и фотограф на секси календара, който жъне истински успех в страната на ботуша. Еделвайс пък се смята за наполовина българка, така че можем да считаме успеха и в бранша като успех за родния бизнес.

Златка Димитрова, Иванина от „Биг брадър” и още един куп красавици пък се снимаха за най-дръзкия аграрен календар у нас. Както наскоро писахме, момичетата подкрепиха селското стопанство, позирайки полуголи в предизвикателни пози. Календарът предизвика огромен интерес не само у родните фермери. Знойните модели се снимат на фона на селски пейзаж или аграрна техника, което ги прави още по-сексапилни за мъжкото око. Неслучайно календарът е хит на пазара.

Браво, момичета, така се бори криза!!!

Топ 3 на фолк певици без силикон и с хубави цици

За успешната кариера на фолк певиците важи максимата: „с пълна пазва и пълен плейбек стават чудеса”. Тази сентенция се онагледява от повечето представителки на

жанра.Палмата на първенството държи едрогърдото фолк бижу от Добрич Преслава. При не

я обаче пищният естествен бюст е съчетан с хубав глас и талант, което си е истинско изключение. С това съчетание в чалга жанра могат да се гордеят единствено три певици:

Преслава с нейните 105 сантиметра, Джина Стоева – 103 см и Силвия със 102 см. Не след дълго, като развя байрака на победата, Преслава реши да намали бюста си в немска клиника, тъй като природните й дадености й докарвали болки в гърба.

Силвия пък се чуди как истинските мъже не са луди само по истинските женски гърди.

С хубав естествен бюст се слави и звездата на Ара мюзик Теодора. Сантиметрите й са 95. Красавицата Елена Паришева също попада в класацията. С по-малки, но пак естествени бюстове будят възхищение Анелия, Райна и Кали. За последната обаче хората не са сигурни дали не е минала към тима на силиконките.

http://kliuki.bg