01 август 2009

ВИП нудистит в България

След като се заговори за ВИП нудистите в България, стана ясно, че сред тях са и прилично изглеждащи, и направо отврати. Фънки не прави изключение за ужас на естетите.

Димитър Ковачев-Фънки и тази година няма да изневери на нрава си да плажува гол.

Дебелото зло ще се изтяга и ветрее по Адамово облекло някъде по нуди къмпингите на Южното Черноморие.

На Андреа й е малко да види Слави осъден, мисли пъклен план

Съдебните разправи със Слави се струват недостатъчни за Андреа и Кубрат, които са окарикатурени от Дългия в шоуто му. Щели да му пратят биячи.

Скечът беше много весел. Сред репликите, с които бе представена напористата звезда на Пайнер", бяха: „Цяло лято ме чукат и веднага отминават"

"Приличала съм на порнозвезда и не мога да пея - тези хора или нe са гледали порно, или а прави" и „Във фолка юловината сме дини, другите са Диневи".

Пиперливият етюд сериозно раздразнил фолк звездата Андреа. „Докато течеше скечът, ми звъннаха: „Пусни си Слави, за да се посмееш малко. Щастлива съм от факта, че са ми отделили толкова време. Значи наистина съм успяла да ги провокирам" опита се да излезе от ситуацията с достойнства блондинката.

30 юли 2009

И Васа Ганчева имала любовник. Източвала го

Васа Ганчева разтури връзката си с Никола Григоров от патриотарската рубрика „Сите българи заедно". Твърди се, че виновник за раздялата е Николчо, на когото му писнало да изхранва вечно капризната си приятелка. „Васа живееше две години изцяло на негов гръб. Всичките си пари вкарваше по банкови сметки, даже съм чувала, че има и в чужбина",говорят близки на дамата.

Венета не спи с Тишо???

Тя призна, че спи в отделна стая от бебето си. Малкият Патрик нощува в отделна стая, за да може водещата на „Горещо" да почива спокойно. Вечерта 5-месечното бебе се поема от Тишо, който спи в хола при него.

„През деня го гледам аз, докато татко му работи, така че е нормално нощната смяна да е поета от него.

Патрик не създава грижи, лошото е, че се буди към 6 сутринта. Татко му го приспива и аз, като стана в 9, си го поемам чак до вечерта", разказва Райкова.