12 ноември 2008

Иван и Андрей скарани заради Даниела

Слухът за разривът между Иван и Андрей се оказа леко преувеличен, но все пак достоверен. От известно време съпродуцентите от "Междинна станция" са разредили чувствително срещите си и вече, могат да бъдат забелязани заедно само по работа.
"Без да са се карали по принципни въпроси, Иван и Андрей са рязко охладнели един към друг", констатират техни служители. Според тях причината за новите отношения между двамата устатков-ци е сръбкинята Даниела, приятелка на Андрей. Русокосата дама е адски ревнива и държи да прекарва изцяло времето си с половинката си. Даниела се сърди, когато в дома им гостуват хора и често се прибира в Белград. Андрей пък бил принуден да пътува постоянно до сръбската столица и да разреди срещите си с Иван, който сръбкинята намирала за "лоша компания".
"Иван случи на жена -изобщо не й се обяснява и си хойка постоянно. Даниела обаче държи здраво юздите на Андрей, а той е влюбен в нея и не смее да обикаля баровете и дискотеките сам", разкриват,запознати с отношенията между двамата водещи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар