11 ноември 2008

Деси Слава: Бих спала с Обама!

Деси Слава: Бих спала с Обама
Д еси Слава раздаде около 50 тениски с лика на Барак Обама. Манията по новия тъмнокож президент на Америка не подминала и Деси, която от доста време е на турне зад Океана. "Всички говорят само за него, а и той е доста обаятелна личност", не крие възхищението си от Барак Обама фолк дивата.

Певицата признава, че е привлечена от сексапила на чернокожия президент на Америка. "Струва ми се готин тип. Бих изкарала една гореща нощ с него", през смях казва Деси Слава. Явно изпълнителката е се оптва да измести темата, провокирана от слуховете за особената надареност на чернокожите мъже. Според клюкари, тя раздава тениски, с които й платили едно от участията.

Оказва се, че българските организатори са му намерили колая как да изкарат и те по някой долар около кризата. Под претекст въпросната криза те поставяли Деси Слава натясно "Пари нема - действай", тоест поемали й само хотела и я оставяли да се оправя както знае. При едно от участията "великодушно " й платили с 50 тениски с лика на Обама, а за да не се излага, тя го обърнала на секс-закачка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар