13 ноември 2008

Димана ражда спед три месеца наследник на строителен бос

Фолкдивата Димана скоро ще става майка. Гласовитата пайнерка, която последва примера на колежките си Емилия и Мария, е бременна в шестия месец, а щастливият татко е 25-годишният Стефан Киров, син на собственика на най-голямата фирма за професионална техника "Киров".

Двамата влюбени са заедно от близо година и половина и според певицата запознанството им не станало по време на участие, а било изключително романтично, като от онези по филмите. В момента Димана и Стефан обитават просторно жилище в Пловдив, собственост на младия строителен предприемач. Но засега не обмислят по-сериозна стъпка към обвързване, поне докато се роди бъдещият им наследник. Разбират се идеално и без годеж, макар че си мечтаят за сватба, но това са планове за в бъдеще.

"Преди няколко дни отпразнувах рождения си ден. Чувствам се добре, почивам си. Първите месеци от бременността обаче ги изкарах малко тежичко. Терминът ми е в средата на ноември, но още не съм решила по какъв начин да родя. От суеверие дори още не сме узнали и пола на бебчето. И приготовленията за събитието не сме започнали", сподели Димана. И призна, че вече е прекратила ангажиментите си. Не че е качила много килца, които й тежат, а просто състоянието й вече не е много подходящо за изява по кръчми и заведения.

Все пак тя успя да заснеме най-новия си клип на парчето "Колко часа любов" заедно с режисьора Тенчо Янчев и до дни видеото ще е на екран, то обаче ще е последният продукт, който изпълнителката ще пусне по време на трудния си период. Тя все още има договор с Пайнер и подобно на останалите фирмени мамчета ще се появи на сцената скоро след раждането, а дотогава музикалният й мениджър Димитър Петров ще подбира парчета за завръщането й.

Гласовитата добричлийка е от няколко години в бранша, но стана известна с публичния кастинг за артистичния й псевдоним, който лично баш пайнерът Митко Димитров обяви. Тогава именно от Димитричка на Димана я прекръстиха медиите, обявявайки я за наследница на напусналата Десислава

Няма коментари:

Публикуване на коментар