10 ноември 2008

Stereo MCs са вече тук!

Stereo MCs са вече тук
Музикантите от екелтро хип–хоп формацията Stereo MCs пристигнаха днес в София ! Групата пристига у нас за концерт в столичната зала Фестивална, който ще се състои утре - 11 ноември.

Stereo MCs пристигат в петчленен състав, начело с фронтмена Rob B и „мозъка” на проекта Ник Халъм(Nick Hallam), заедно с барабаниста Оуен Иф (Owen If) и беквокалистките Рейчъл Бърч и Кет Кофи.

Ето и снимкa заснетa преди малко на летището в София!


Концертът е част от европейското им турне, което преминава през Русия, Гърция, Австрия, Германия, Швейцария и др.

Веднага след шоуто има организирано и специално афтър парти в клуб Ескейп с харизматичния Rob B от 23:00 часа. Билетите за партито са на цена от 10 лева при предварителна продажба до полунощ, а след това, цената им ще бъде 15 лева.

Друго интересно около концерта е, че вече е известен българският съпорт на звездните британци. Това е популярната група Lepra De Luxe, познати на аудиторията с многобройните си клубни концерти и участия в някои от най-добрите фестивали в Бългрия и Европа.

Бандата ще се качи на сцената в състав Насо Русков (вокал), Боби Струкански (бас), Ники Берберов (китара, вокал) и Косьо Кацарски (барабани). Сетът им ще продължи 30 минути, а хедлайнерите от Stereo MCs се очакват да се появят на сцената на зала Фестивална около 21ч.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени на цена 30 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. (Информация от MP3.bg)

Няма коментари:

Публикуване на коментар