14 ноември 2008

ТАНЯ БОЕВА СТАНА 90 КИЛА!

Само преди месец Таня Боева стана щастлива майка на мъжка рожба. Момченцето се пръкна в столичната АГ болница „Света София" и бе кръстено със звучното българско име Росен. 33-годишната Боева е на седмото небе от щастие, тъй като години наред мечтата й беше да се сдобие с рожба. Таткото на малчугана е житейският и творчески партньор на Таня - композиторът Мишо Бургуджиев.

Пълно щастие няма е казал народът, и тази мъдрост споделя и изпълнителката. Таня е напълняла до неузнаваемост, като разказва, че никога през живота си не е достигала такова телесно тегло.

Не е за вярване, но хитовата и елегантна ня кога певица днес тежи близо 90 килограма!

Боева се е подложила на зверска диета, като в менюто й се срещат само плодове и зеленчуци. Изпълнителката на „Лошо момче" срещала неодобрение в погледа на съпруга си относно строгия й хранителен режим.

Изпълнена с желание да се завърне в скоро време на музикалната сцена, Таня не се спирала пред нищо и продължавала да гладува.

Певицата в момента е отказала всякакви участия, като се е посветила изцяло на бебето си и на подготовката на нов албум. Фолк дивата прави записи на песни в студио, но отказва снимки за предавания и видеоклипове, заради огромните си килограми. Типично по американски, Боева е решила да направи фотосесия с малкият Росен за наше семейно списание.

Хонорарът от снимките тя щяла да внесе на депозит в новооткрита сметка на синчето й.

Няма коментари:

Публикуване на коментар