10 ноември 2008

Продуцентите се чудят как да им уйдисат

Продуцентите се чудят как да им уйдисат Чудовище от мъжки пол като във филм на ужасите може да влезе в Биг брадър-4, ако бъдат изпълнени исканията на жените в Къщата.

Опасността дойде заради небивалото досега решение на продуцентите да предоставят на съквартирантките правото да изберат единия от двамата нови участници в играта. Другият ще влезе с вота на публиката, която гласува до петък в сайта на шоуто.

Кандидатите да се включат в битката за наградата от 300 бона са вече към 700, а журито още не може да уточни критериите за избор на нов участник. Първи ще бъдат отрязани гейовете и семейните, защото целта на промяната е да се стигне до креватен роман. Трудното идва после, защото измежду останалите трябва да бъдат подбрани мъже според описанията на съквартирантките.

„Ако спазим изискванията на жените, новият мъж в Къщата ще има следния вид: Висок над 1,90 м, от кръста нагоре -блондин, а надолу - брюнет. Едното му око трябва да е синьо, другото - черно. Силен и мускулест, но и интелигентен, галантен и с финес. Да е лъскав и с пари, но да не е бандит. Единодушни са обаче, че цялото това нещо трябва да бъде с чувство за хумор и да е сексуално активно, за да ги задиря", потят се продуцентите.

От екипа на Димитър Митовски отричат шефове на Нова телевизия да са ги натиснали за промените. Според мълвата медийните босове са сърдити, че с гейчето Мартин, женения Филип и неадекватния Косьо Ескобар не виждат перспектива за сексинтрига.

Няма коментари:

Публикуване на коментар