27 ноември 2008

Playboy: След Жени - Ваня!

Силен за новата вълна риалити мадами се оказа този сезон. Силен и за мъжката част от българите, които ще греят сърца и ще плакнат очи по еротичните списания, показали точно колко тен са хванали момичетата на Острова на парлите. Преди седмица сладката Жени разкраси корицата на "Максим"

На корицата на новия 80-и брой на Playboy пък е участничката от Сървайвър 3 Ваня Бонева. Тя показа, че умее да борави умело както с оръжие така и с най-горещите мъжки фантазии.

Сексапилната брюнетка с мъжка професия разказва за секса, мъжете и оцеляването.

В декемврийския брой ще видите наградените от Playboy автомобили на годината Playcars 2008, както и коя е „Най-секси колата на 2009", избрана от всичките 12 момичета на месеца.

Голямато интервю е с най-популярния български илюзионист Астор, а статията "Новите двойки" разкрива кои са най-актуалните влюбени двойки сред известните и богатите в България.

БИЗНЕСЪТ НА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ БОСОВЕ

БИЗНЕСЪТ НА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ БОСОВЕ
ТЕ вече отдавна не са романтиците, които с една-две камери и шепа хора се опитват да правят предавания.

Не са и ентусиастите, за които телевизията е всичко. За тях - най-известните български продуценти, медиите вече са само част от машината, наречена печелене на пари.

През последните 2-3 години шефовете на най-големите компании, реализиращи най-популярните предавания, тъкат на 100 стана.

Проверка установи, че родните телевизионери имат регистрирани по десетки фирми, занимаващи се с почти всичко - от артистична дейност, през данъчни консултации, та чак до екопроизводство и рециклиране. През последните години особено силен е интересът им към бизнеса с недвижими имоти.

Безспорен лидер в това отношение е напусналият „Сиа адвъртайзинг" Нико Тупарев. Ако някой си мисли, че след раздялата с „Биг брадър" Тупарев ще остане на хляб и вода, дълбоко се лъже. Според системата ДАКСИ Нико е

собственик в точно 23 фирми

и участва в управлението на седем. Ако се съди по дейността, която развиват споменатите фирми, то Тупарев е своебразен „Биг брадър". Две от тях наблягат на ресторантьорството. Фирмите със звучните имена „Цепелин" и „Граф Цепелин" нямат нищо общо нито с легендарната рок група, нито със самолетния бизнес. Първата се занимава с реклами, втората - с посредничество. „Куба либре" въпреки екзотичното си заглавие прави нещо съвсем прозаично - посредническа дейност за недвижими имоти. „Ен джей пропърти" набляга директно на покупка и продажба на недвижими имоти, а „Приорити" - на строителство. Прозаично, но крайно доходно! „Дарак" се занимава с таксиметров превоз на пътници, а „Флат партнърс" - с консултации по управление и стопанска дейност.

Разбира се, досегашният фронтмен на „Сиа адвъртайзинг" има и няколко компании, развиващи кино и видеобизнес, както и артистична дейност. Не липсват и такива за компютърни технологии, но като че ли черешката на тортата е фирмата „Еко брикет". Нейна основна дейност е рециклирането на неметални отпадъци.

Така погледнато, сред дейностите, с които е зает Нико Тупарев, май липсва само АГ клиника и център за подготовка на космонавти. Ако бившият шеф на „Биг брадър" се беше сетил, можеше да вземе по един от служителите си и да ги включи в някой сезон на „Големият брат".

По този начин

щеше да обхване всички слоеве на обществото. Понеже „Биг брадър" вече е затворена страница за Тупарев, то според запознати той тепърва щял да регистрира нова фирма, чрез която да продуцира новите си предавания.

Близки до Тупарев коментираха, че той е изключително инициативен човек и мозъкът му винаги „щракал на шест".

„Точно заради това се раздели със „Сиа". От всички там само Нико знаеше как да прави пари, докато другите само харчеха Накрая му писна", разказа запознат.

Досегашните колеги на Тупа-рев от „Сиа адвъртайзинг" също не човъркат мозъците си само и единствено с телевизионните дела. Димитър Митовски, които държи 33% от продуцентската къща, също има дялове във фирма за таксиметров превоз, както и в такава за посредническа дейност. Основният собственик на „Сиа адвъртайзинг" с 67% - Димитър Гочев, притежава почти 2/3 от фирма за

екофермерство и туризъм

В останалите големи продуцентски къщи не е чак толкова наситено, но и там „живопис" не липсва. Сценаристът от „Шоуто на Слави" Иво Сиромахов участва в сдруженията ездови клуб „Феномен" и Клуб по конен спорт „Ланселот". Друг сценарист на Дългия - Тошко Йорданов, е собственик във фирма за консултантска дейност.

Самият Слави Трифонов има собствена фирма за артистична и творческа дейност. Най-голямата му компания „Седем осми", освен с продуциране на предавания, участва като собственик и в „Призма интерактив", чиято основна дейност са далеко съобщенията. Компанията „Седем-осми" има дялове и в „Адванс инвест", занимаваща се с ценни книжа и управление на „портфейли". Самата „Адванс инвест" има собственост във фирмата „Гимел", отглеждаща дини и пъпеши. Дали защото интуитивно са надушили това, но по форумите част от зрителите отдавна критикуват „Шоуто на Слави", че било част от „бостанната култура" На фона на всичко това братята Халваджиян, създатели на предаванията „Господари на ефира", „Море от любов", „Пълна промяна", изглеждат направо „постно". Десетината им фирми се занимават основно с кино, тв и артистична дейност. Единствена „встрани" е фирмата „Кронос груп" на Маги Халваджиян, въртяща търговия с козметика и парфюми.

„Не може да имаш жена-стилист като Кремена и да си далеч от тоя бизнес", коментират в екипа. (статия: kliuki.net)

26 ноември 2008

Този път май ще са четиризнаци

Анджелина продължава да ражда по инерция?!

Анджи е набрала достатъчно преднина по отношение на собствени и осиновени деца, но изглежда още едно бебе е на път... или две, а може би три!. Явно поръчката е експресна и щъркелът ще вземе дебел чек за тази доставка. 

Въпросът е как успяват толкова бързо да "продуцират" децата си Брад и Анделина? 

Макар и да са само слухове, всъщност идеята за поредна бременност на Анджи е прекрасна. Защо да спират, като тъкмо сега са започнали? Накрая ще създадат своя собствена аримя и ще превземат света!

Тази седмица в Лондон, докато обслужвал масата на Джоли, келнерът дочул новината за нейната бременност. Слухът се разпространил светкавично. 

Според анонимни източници Брат Пит се ядосал, защото не искал да оповестяват публично новината. В същото време говорителят на Анджелина Гейър Козински опроверга тези слухове и заяви, че са напълно неверни. 

На гости в популярното ток шоу на Опра Уинфри татко Пит сподели, че не смята да се спира на числото 6, що се отнася до деца. 
"Това е най-голямото предизвикателство, което съм поемал...защо да спирам?", каза той. 

Дали наистина Анджи е бременна...ще си проличи, а ние сме достатъчно търпеливи.

Димана очаква момиче


Димана е в трепетно очакване на своята първородна рожба, която ще се появи на бял свят в началото на 2009-та година. 

Според изчисленията, терминът на бъдещата майка е на 1-ви януари, а пола на бебето също вече е известен. Певицата с нежен глас очаква момиче и макар вече да е избрала име за малката принцеса, не го издава от суеверие. 

Димана прекарва последните месеци от своята бременност най-вече в къщи, като се отдава на пълноценен релакс и почивка. 

Певицата е категорична, че възнамерява да усети всеки един момент от майчинството. Поради тази причина, Димана е решила да роди първородната си дъщеричка по естествен начин. 

Певицата и бъдещият татко ще отглеждат своята рожба в Пловдив, а след нейното раждане ще помислят и за сватба. Димана планира да се възстанови възможно най-бързо след раждането, тъй като многобройните й фенове я очакват. 

Изпълнителката обещава, че ще зарадва феновете на модерния фолк с нови песни няколко месеца след като стане майка.

Номинираха за Жена на годината Йоана от ЕвроБГвизия

Номинираха за Жена на годината Йоана от ЕвроБГвизия
Йоана, която с Дийп зоун представи България на ЕвроБГвизия, е номинирана за Жена на годината от Attia Media в категория Сцена. Компания в класацията й правят Нина Николина, Мариана Попова, Преслава и Анелия.

Йоана, която сега се изявява като водеща на игра в предаването на Митко Цонев, бе обявена за най-секси певица дори преди да извади сингъла си "Лесно се възбуждам".

ИЦО 100-те МАНЕКЕНКИ: ВЗЕХ СИ ДЕТЕТО И..."ТВОЙТА МАЙКА СЪЩО"

ИЦО 100-те МАНЕКЕНКИ: ВЗЕХ СИ ДЕТЕТО И..."ТВОЙТА МАЙКА СЪЩО"

Христо Сираков призна, че се сприятелил с новото гадже на Ирен Онтева Давид. Манекенката, която роди син на бизнесмена, загуби окончателно правата над детето си в съда. Отношенията й със Сираков обаче изглеждат поизгладени. Бизнесменът признава, че още не е взел детето от Ирен. „Второто дело е чак през септември, аз се надявам да се разберем преди този срок със сегашния приятел на Ирен Давид, с който се познаваме и дори сме близки", обяснява Сираков.

Сираков не споделя какво е разказвал на гаджето на Ирен, но е факт , че ужким сватбата май ще се окаже само наужким и ако Сираков прибере детето, нищо чудно идилията на българо-италианското" ужсемейство да се разпадне.

"Не й отива тази роля", подхилва се Сираков и приключва разговора.

Кубрат литна, Андреа се съблече

Кубрат литна, Андреа се съблече
Атракцията на пайнерското турне Андреа лъсна почти гола на концерта в Бургас, и то само часове след отлитането на любимия й Кубрат Пулев за олимпиадата в Пекин.

Зад кулисите танцьорите от балет Веда вече без страх от нокаут гушнаха певицата.

"Шоуто си е шоу, но ми е много гадно - не успях да изпратя Кубрат, защото бяхме на концерт във Варна. Чухме се вече сто пъти с него, пристигнал е там и е готов за победа. След турнето ще отида при него", каза Андреа.

Ивана източи три кредитни карти във Вегас

Ивана източи три кредитни карти във Вегас
Забягналата пайнерка Мая я посрещна с черна лимузина
Черна 12-метрова лимузина посрещна мегагърлото Ивана на летището в Лас Вегас. Лъскавият ескорт бе осигурен лично от колежката й Мая, която от близо година и половина се препитава в световната столица на хазарта.

Бившата половинка на Магапаса редовно влиза в ролята си на гид, щом някоя от пайнерките цъфне на турне в САЩ, но с какво точно се занимава дългобедрената дама, която заряза щерка си в България така й не е ясно.

Та след петчасовия полет от Атланта Ивана и минибендът й Стояна и Румен попиха от блясъка на нощния Вегас и отседнаха в хотел Стратосфера, известен с това, че в него и прилежащото му казино са заснети куп холивудски продукции.

В самия ден на четвъртия концерт от презокеанското турне на айтозлийката ресторант Магура се оказа тесен за мераците на родните емигранти да я зърнат на живо Притиснати от внушителната фенска маса, организаторите почти на абордаж успяха да наемат голямата зала на Сръбската църква, за да поберат множеството. Рекордните за тези турнета 600 души се изсипаха на шоуто, а Ивана ви глас над 5 часа и после до сутринта пирува с нашенци.

Без грам сън на следващата утрин певицата го удари на шопинг и успя със замах да ошушка три кредитни карти за дрешки, бижута и професионален фотоапарат, дар за щерка си Теодора. В разгара на покупките фолкдивата бе подкрепяна от бившия танцьор на радневския ансамбъл Гергьовден Антон, който вече 5 лета живее в САЩ,и от своя първа братовчедка от Айтос, установила се от години във Вегас.

25 ноември 2008

Сомалийските пирати живеят като принцове, когато не са в морето

Те карат лъскави коли, организират бляскави партита в
огромните си вили, говорят на висок глас по мобилните си
телефони последен модел и вземат за жени само най-красивите
момичета.
Това описание, подходящо за всеки рап изпълнител, всъщност
се отнася за сомалийските пирати, които бързо се превръщат в
новобогаташите на Африканския рог.
"Те живеят като някакъв елит - карат луксозни коли,
използват модерни компютри и мобилни телефони, живеят в огромни,
богато украсени къщи, женят се за красиви жени", казва Дахир
Салаад Муса, бизнесмен от пристанищния град Босасо в
полуавтономната провинция Пунтланд.
Корените на пиратството в Сомалия идват от движение на
рибари, които започнали да се сдружават през 90-те години на
миналия век, за да предотвратят незаконния риболов и изливането
на токсични отпадъци по техните брегове.
Макар пиратите все още да твърдят, че това е тяхната основна
мотивация, пиратството се е превърнало в много печеливша
индустрия, след като корабните компании започнаха да плащат все
по-големи и по-големи откупи за освобождаване на корабите.
През последните години пиратският бизнес се разрасна, след
като мнозина млади хора, които виждат охолния живот на своите
босове, се опитват да откъснат парче от баницата и за себе си.
Източноафриканската програма за подпомагане на
корабоплаването твърди, че днес над 1000 пирати обикалят из
Аденския залив, в сравнение с около стотина през 2005 г.
Вследствие на бързото развитие на единствения проспериращ бизнес
в Сомалия в провинция Пунтланд се появиха няколко пиратски
убежища.

И Галя Щърбева с голи снимки

И Галя Щърбева с голи снимки

Новинарката Галя Щърбева обожавала да се снима гола, преди да направи кариера в Нова телевизия. По това време тя се подвизавала като манекенка и нямала нищо против да участва в по-разкрепостени снимки, за да изкара някой лев допълнително.
Пикантните фотоси са виждани от малцина, тъй като Галя усърдно ги пази от хорските погледи. "Ако излязат наяве, никой вече няма да ме възприеме като сериозна журналистка", вайкала се Щърбева. На един от кадрите тя била чисто гола и стискала зърната на гърдите си.
Въпреки че се опитва да гради имидж на сериозна водеща, блондинката се слави като голяма палавница сред колегите си в Нова.
"Знаем си го нашето Галче, че е скрита лимонка", коментират те.

Джена мъсти с диета на колежки

Джена мъсти с диета на колежки

Любимката на Митко Пайнера Джена се подложи на зверска диета заради подмятанията на някои от колежките си, че килцата в дупето й идват малко в повече. Певицата от близо месец рупа само плодове и зеленчуци, налива се до припадък с минерална вода и се е записала на тренировки по тае бо.

Явно усилията по вталяването й дават резултат, защото Джена е успяла да се раздели с цели 7 килца и е на път да запуши нечии злостни усти. Още повече че обмисля и пластични корекции.

Тупарев се оял в продуцентския бизнес

Тупарев се оял в продуцентския бизнес

Продуцентът Нико Тупарев е трън в очите на конкуренцията заради лекотата, с която поглъща много от най-апетитните парчета от телевизионната баница. Бившият съдружник в СИА напусна компанията и веднага стана собственик на нова - Олд Скуул Пръдакшънс, която за начало ще лапа приходи от цели 8 предавания в 4 водещи телевизии.

23 ноември 2008

Глория превзе модата

Глория демонстрира перфектна форма за снимките на каталог с моделите на "a's" за лятото на 2009-а. Доста топманекенки могат да гледат само номера на фланелката на страхотната певица, пише "Стандарт".
Тя е наистина като изваяна.
И затова стана лице, тяло и душа на марката. И въпреки че няма никакви проблеми с апетита, дамата мина на плодове и зеленчуци малко преди да застане пред обектива. Глория е върл фен на системата, разработвана от д-р Емилова. Звездата обаче не разчита единствено на минимализираните калории. Тя не пропуска да отиде поне три пъти в седмицата на фитнес. И е страхотна плувкиня. Чаровницата без особени усилия може да удари рекордно за аматьори време. Италианският дизайнер, който беше тук за премиерата на новите одежди, ахна, като я видя.
Какви са изненадите в тенденциите за догодина? Стилистите на a*s fashion for living бъркат дълбоко в архивите и изтупват от праха големите хитове на 20-те, 60-те, 70-те и 80-те години. Освежените теми са "Кино", "Африка", "Сен Тропе", "Сакура" и "Rock*n Roll". Основните цветове са мотивирани от нежността, енергията, емоцията и класата. Енергичните миксове са от млечно-пастелни тонове, прашни и мъгливи, класическото черно и бяло с драматичен привкус, експлоатираното вече сребърно и златно. Неоновите цветове отново излизат на сцената - ярки, крещящи и пресилени. Всевъзможни оптически игри ще присъстват в десените за пролетта и лятото. Усещанията за материите повтарят тези, които инспирират цветовете - от лекото и ефирното, създаващо усещане за романтика и комфорт на тялото и духа, до сложните архитектурни конструкции и сплитки. /БЛИЦ