13 ноември 2008

БИЗНЕСМЕН ПРЕДЛАГА НА ПРЕСЛАВА 15 БОНА ЗА СЕКС

"Тези хора нямат капка срам. Идват при мен и без притеснение си искат секс, като ми казват и сумата, която ще ми платят", възмутено се оплаквала Петя, както е истинското име на фолк дивата. Тя май се прави, че не знае, че името й от доста време фигурира във VIP-sex каталога и предложената сума надхвърля официалната цена.
Злобни интриганти твърдят,че паметта й е доста къса и че откакто запона да изкарва по 15 бона на участие, вече "не й се правят свирки".

Последната оферта, която получила, е за 15 000 лева. Срещу тази сума певицата трябвало да придружи популярна мутра от вестникарските страници в хотелската му стая. „Беше много конфузна ситуация, защото човекът май беше дрогиран. Деликатно му казах, че в момента не ми е добре, и избягах от заведението", признава Преслава.

Според служител в заведението, мутрата после възмутено коментирала "Ама какво иска тая. Давам й като за концерт". Не е ясно точно какъв концерт визира или поне, ако правим аналог с "инструменталните" умения на колежката й галена, която всички видяха да "свири" дибидюс гола на кожен инструмент.

Макар да може да отхвърля поканите за секс, не така добре Преслава успява да се справи и с подпийналите младежи, конто са мераклии да пипнат пищната й гръд. По време на служебни ангажименти из нощни клубове, певицата най-ре-овно е обарвана по цялото тяло, като не може да се възпре сама с почерпените навитаци.

До момента чаровната брюнетка категорично отказвала да й се отпусне лична охрана от "Пайнер", само че след зачестилите атаки върху тялото й Преслава сериозно обмисляла този въпрос.

Е, и охраната пари струва! Малко й обира Пайнера от парите за участията, ами сега и на охрана да плаща ...

2 коментара:

  1. ei kakvo mojeli da napravqt parite

    ОтговорИзтриване
  2. ako se obarnete kam bibliata i tarsite neinia avtor a toi e bog Jehova i pazite zapovedite togava niama da imate tozi ili drygi problemi

    ОтговорИзтриване