14 ноември 2008

Как да изпитаме най-силно удоволствие от секса?

Как да изпитаме най-силно удоволствие от секса? На този въпрос получаваме отговор не от кого да е, а от сексуалната тигрица Ким Катрал, или както я познават всички - Саманта Джоунс.
Съвсем логично е именно най-дръзката изкусителка от сериала "Сексът и градът" да опише еротичните нагласи на жените в книга.

В "Изкуството на оргазма" Катрал представя истинско изследване на човешката сексуалност. Настоящото заглавие актрисата пише заедно с тогавашния си съпруг - джаз музиканта Марк Левинсън. Изданието е богато илюстрирано и подробно онагледява какво се случва с женското тяло по време на сексуалния контакт.

Самата Ким признава: "Оргазмът е нещо велико. Писането на книга за удовлетворяването на еротичните желания ме направи още по-любопитна за това, къде са корените и източниците на това желание. На първо място, какво предизвиква възбудата? Откъде идва това усещане, на какво може да ни научи то и как ни свързва със света?".

Книгата на Катрал, наречена новата Кама Сутра, е абсолютен бестселър в САЩ. Ким Катрал е родена в Ливърпул, Англия. Израства във Ванкувър, канадски град в провинция Британска Колумбия.

Когато е на 16, се мести в Ню Йорк и започва да се занимава с актьорско майсторство. Добива световна популярност с участието си в култовия сериал на НВО "Сексът и градът". Два пъти е номинирана за наградите "Златен глобус" и три пъти за "ЕМИ".

Съпругът й Марк Левинсън е роден в Оукланд, Калифорния. Професионален джаз музикант, който е свирил с много величия в тази област. Ким и Марк живеят щастливо в Ню Йорк.

Няма коментари:

Публикуване на коментар