23 август 2009

Колата на Кеца с различни гуми

Добре е естрадното величие да обръща внимание на някои важни подробности, от които зависи не само неговата безопастност, но и тази на другите участници на пътя. Бдителни репортери на „Уикенд“ забелязаха, че фолксвагенът на Васил Найденов е с две различни задни гуми. Като почитатели на големия ни шоумен го призоваваме час по-скоро да ги уеднакви, защото според смелчаци на волана това е опасно за навигацията на автомобила.

Със своя мениджър Ивайло, който е любител на високите скорости, Васко е преживял няколко автоинцидента, при които сякаш само Господ ги е спасил. Както се вижда от снимката, артистично Кеца е метнал отзад на своя "Фолксвагенът Пасат" две бомбенца. На същото място преди време там е имало две меченца.

Курволета иска да става банкерка?!... Ама не става само с е..не, трябва и акъл!

Николета Лозанова, по известна с прозвището си Курволета, продължава да заблуждава цяла България, че е участвала в клип на американската звезда Ейкън.

Пловдивската "сотаджийка" призна наскоро, че мислела да стане банкерка?! "Знам, че моделството не е вечно, но и не опитвам да се застраховам, тъй като съм убедена, че съм силна в много сфери. Уча Банково дело в УНСС. Някой ден се виждам като най-сексапилната банкерка, майка на 3 дечица", изцепи се тя.

Нейни състуденти разкриват, че тя изобщо не се вясвала по изпити, а всичко си плащала! Но това едва ли ще учуди някого. Относно мераците на Курволетка да става банкерка ще я посъветваме: "Не става само с е..ане, трябва и акъл!"

Лора Караджова остана без годежен пръстен?

В люта паника изпаднала "девойката", която е известна само с това, че е дъщеря на Данчо Сигнала. Лора си загубила годеджния пръстен, който гаджето й Део й бил дал преди време. Това е официалната версия за пред родители, близки и познати. неофициално се трърди, че Лорчето продалабижуто, за да си набави дрога.

"Пръстенът ми беше от бяло злато, с камък, изчезна,докато плувах в морето", разкри кандидат-булката.

Според собствените й думи напоследък бижуто й било голямо, понеже отслабнала, а това се отразило и на ръцете й.

Стойността на изгубения пръстен е малко над 1000 лева, но все пак Караджова тъжи, защото било първото по-съществено нещо, дарено й от любимия.