17 декември 2008

Миро е най-слушаният изпълнител в България!

Миро е най-слушаният изпълнител в България!
Артистите, представлявани от Vitality Music в класацията на Nielsen Music Control, се подредиха сред най-слушаните изпълнители в родния радио и телевизионен ефир през изминалата седмица.

За трета поредна седмица Миро с парчето си „Губя контрол, когато” заема първото място с убедителна преднина.

Той се нарежда на челната позиция не само сред родните заглавия, но и сред всичко излъчвано в ефира като по този начин Миро е в пъти по-предпочитан от българския слушател в сравнение с изпълнители като The Pussycat Dolls и Katy Perry.

Дебютното видео от предстоящия албум на Ирина Флорин също се катери в същата класация. В рамките на една седмица Ирина се изкачва от 433-то до 85-то място, а в класацията за родни заглавия заема 8-ма позиция.

Друг повод за гордост са музикантите от Edit, които заемат почетното трето място в National Product Chart и 56-то в Bulgaria Airplay Chart. “Fire Will Burn Us” е заявка за намеренията на Васко и Веси да наложат новото звучене и визия на проекта си.

И за финал, но не и последни по значение, са рокаджиите от Щурците. Те не само отбелязаха 40-та си годишнина на сцена миналата седмица, но и окупираха ефира, нареждайки се в Top 10 на класацията National Product Chart с парчето „Каменното цвете”.