10 ноември 2008

Фолкпевицата Галена е имала интимна връзка с момиче!


Фолкпевицата Галена е имала интимна връзка с момиче. Сензационната новина разкри съученичка на пищната изпълнителка на „Нищо общо".
Още като тийнейджърка в родното Смядово Галена била известна с провокативното си държание. Тя била неразделна приятелка с русокосата Дарина - не по-малко разкрепостена от нея. Галена поддържала интимна връзка с приятелката си в продължение на поне две години. В крайна сметка отношенията между двете момичета били прекратени заради заминаването на Дарина в Америка.
„Това, че Галена е с бисексуални наклонности, не е никаква новина. Самата тя често го е признавала. Повечето хора си мислят, че си измисля, за да се прави на интересна, но тя говори самата истина", кълнат се стари познати на новата звезда на попфолка.
Съвсем наскоро Галена публично се целува с Андреа след един от концертите на „Пайнер". Прочулата се със сексвидеото от ваната певица дори получи предложение от Андреа за съвместен секс с боксьора Кубрат Пулев.
Най-странното е, че Галин, гаджето на Галена, няма нищо против сексуалната й ориентация. Бизнесменът от Велико Търново твърди, че бисексуалните наклонности на половинката му са по-скоро плюс, отколкото минус. Предвид интелектуалния потенциал на Гальо Тъпото или Вафлата, както го наричат, едва ли някой очаква от него смислено изказване.

Неотдавна чули Галена да казва за него "Е к'во да го правя като се влачи след мене?! Поне няма да наемам шофьор". Не е тайна, че шофьорите на певиците трябва да имат нерви като корабни вужета и да са доста издържливи за да кръстосват цялата страна с капризните и не винаги в адекватбно състояние коя повчече, коя по-малко певици... В случая Галена демонстрира предприемачески дух или копира Камелия и Цветин - шофьор и жив вибратор под ръка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар