20 ноември 2008

След секса в Биг брадър: Белята стана, броим го за зет!

След секса в Биг брадър: Белята стана, броим го за зет!
Латинодрама в семейството на брадърката Таня е на път да завърши с хепиенд, ако любовникът й в Къщата Георги склони да я иска за булка.

Двамата правиха секс преди дни и затапиха критиките, че без креватна интрига играта е скучна. Това се отрази обаче зле на семейството на Таня. То е силно набожно и грехопадението пред милионна аудитория е последното, което очакваше от дъщеря си.

„В село като Алтимир все имам усещането, че ме сочат с пръст. Православни християни сме, минахме към адвентната църква, набожни сме и не очаквахме това от нея. Строител съм и цялата бригада наред с началниците викат: "Честито!" Останахме като гръмнати с майка й Катя и брат й Валентин. Цяла България нази да гледа!", сподели с въздишка таткото на Таня, Кирил Велков.

След шока идва време за размисъл и надежда, а прелъстителят Георги е на косъм от статута на зет.

"Вижда ни се разумен и добър. Ако решат нещо с Таня, нямаме против - където те, там и ние. Тя си имаше момче от съседно село, но то отиде на гурбет в Гърция и не знаем какво се разбраха. Водим се роми, но у нас няма нищо ромско. Живеем в центъра на Алтимир, погаждаме се само с българи. С роми не се срещаме, а Таня и брат й дори не знаят ромски", допълни Кирил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар