20 ноември 2008

5000 лева струват само вратовръзките на Станишевите министри

5000 лева струват вратовръзките само на Станишевите министри

С вратовръзка на супер луксозната френска марка ZILLI отскоро се подвизава министърът на държавната администрация Николай Василев.

ZILLI е една от най-известните световни фирми за мъжка мода, а цените на вратовръзките им не падат под 300 лева. Моделът на Николай Василев е от новата колекция на фирмата, като цените на последните модели започват от 250 евро.

Министър Василев не отрича слабостта си към марковите аксесоари. Той разкри, че от години се доверява на италианските модни компании и има колекция вратовръзки с марка „Ерменеджилдо Дзеня", струващи четирицифрена сума. В гардероба си има и вратовръзки, и ризи на „Кристиан Диор". Отскоро решил да експериментира и да заложи на френската мода.

Останалите министри от кабинета също могат да се похвалят с афинитет към лъскавите вратовръзки. Над 5000 лева е общата цена само на вратовръзките, с които Станишев и подчинените му заседават в Министерския съвет.

С възел от 100% коприна на „Дзеня" се издокарва и образователният шеф Даниел Вълчев, и министър Джевдет Чакъров. Транспортният министър Петър Мутафчиев и Асен Гагаузов също носят маркови италиански вратовръзки.

Родните министри спазват и последните тенденции в мъжката мода при аксесоарите. Повечето използват актуалния в момента двоен възел на вратовръзката, отбелязват стилистите. Най-запознат с модата се оказва финансовият шеф Пламен Орешарски, който има в гардероба си вратовръзка в модерния бебешкоро-зов цвят. Традиционалисти в избора на аксесоари са министърът на вътрешните работи Михаил Миков и министърът на отбраната Николай Цонев, които залагат на модели на райета.

1 коментар: