19 декември 2010

Бившите на Ники Михайлов са или приятелки, или врагини

Три транзитни в живота на Малката перука дами в момента са в полюсни отношения. Едната, разпънатата и разчекната този път на кръста, а не в леглата на мутри и футболистиНиколета Лозанова е топлата връзка между другите му две звездни любовници. В момента две от гаджетата му – едни от най-красивите български моделки – Ники Общата и Бориса Тютюнджиева, са първи приятелки. Комуникират си във Фейсбук. Напук на слуховете с обратен знак, т.е., че двете не се разбират, хубавиците постоянно си правят една на друга комплименти в интернет, като по-разточителна на ласкателства е пловдивчанката.

Николета например се разтапя от удоволствие като пише на стената на Бориса, наричайки я „сладкото ми бонбонче”. Бориса не остава по-назад и признава Николета като най-красивата плеймейтка. Двете си разменят словесни целувки.

Другата двойка се състои от старата познайница – Николета, и краткото, предназначено за отмъщение „увлечение” на Ники Михайлов по Алисия. Двете са в сложни и в никакъв случай дружески отношения. Защото, както вече и на децата стана ясно, във връзките на футболистите и топмоделките нещата са навървени като свински чревца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар