19 декември 2010

С еротични календари българки борят кризата


Такава е голата истина! Криза е и нашите момичета трудно могат да пробият в модния бранш, облечени. Затова българските модели застанаха с голи гърди срещу кризата и масово започнаха да се снимат за календари.

Крак повлачи манекенката Ралица Иванова, която започна да продава собствен еротичен календар за САЩ. Цената не е голяма – 11 долара и нещо, но имайки предвид големия интерес към Ралица Иванов в Щатите, манекенката може да направи цяло състояние.

Горещата Еделвайс пък взриви цяла Италия с еротичния си календар, пише „Монитор”. Припомняме, че секс бомбата е омъжена за българина Алекс Ломски. Именно той е автор и фотограф на секси календара, който жъне истински успех в страната на ботуша. Еделвайс пък се смята за наполовина българка, така че можем да считаме успеха и в бранша като успех за родния бизнес.

Златка Димитрова, Иванина от „Биг брадър” и още един куп красавици пък се снимаха за най-дръзкия аграрен календар у нас. Както наскоро писахме, момичетата подкрепиха селското стопанство, позирайки полуголи в предизвикателни пози. Календарът предизвика огромен интерес не само у родните фермери. Знойните модели се снимат на фона на селски пейзаж или аграрна техника, което ги прави още по-сексапилни за мъжкото око. Неслучайно календарът е хит на пазара.

Браво, момичета, така се бори криза!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар