26 юни 2009

За Камен Во и мъжете в расо

В бурната си сексуална биография Камен Воденичаров крие интимна афера с поп. Задявката между бившия водещ на „Сървайвър" и църковния служител се случила в София, под крилото на Дим Дуков.

Преди години Дуков бе монах в Чекотинския манастир и от това време той пази доста топли познанства. Заради разкрепостената си сескуалност, Дим е известен и в столичната Семинария, където е близък приятел с голяма част от подрастващите момчета, много от които си падали по еднополовите връзки.

Скрити под черните си роби на попове - почти всички служители на Бога съгрешавали с мъже. С такъв грях на душата бил и 31-годишният протодякон Асен, който вече над десетилетие се бил посветил в служба на Господ. Въпреки отдадеността си към вярата, плътското желание надделяло над разума, и на няколко пъти Асен съгрешил с Камен Воденичаров.

„Господ е любов, независимо дали това са отношенията между мъж и жена или хора от един и същи пол", философствал грешния поп, който често се отдавал на разгул зад стените на черквата, в която правел служби.

Запознати припомнят, че Камен имал и друго вземане-даване с религиозен водач. Воденичаров бил гадже с игумена на Преображенския манастир отец Георгий, който е известен като един от най-надарените чернодрежци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар