26 юни 2009

Бербатов в депресия

Митко Бербатов понесъл изключително тежко публикациите във вестник „Сън", нищещи тъмната история на баща му и изнасилената англичанка Роуз, заради която родителят му прекарал 2 години живота си зад решетките и се простил завинаги с бляскавата си кариера на футболист.

Злобни клюкари поясняват, че в седмицата, в която английските папараци започнали да ръфат достойнството и честта на футболиста, майка му Маргарита отпътувала с първия полет до Лондон, за да е близо до сина си в трудния момент. Пак по нейно настояване Бербатов започнал да се консултира с психотерапевт, благодарение на който вече съумявал да преодолее сравнително спокойно негативите на звездното си ежедневие.

Клюката реди, че грозната история, свързана с миналото на таткото, футболистът научил за първи път училище от момче в по-горен клас. Новината била приета не по-малко травматично и тогава. В продължение на половин година бъдещият футболист отказвал да говори с родители и съученици, а като единствен пристан му послужил домът на баба му, спомнят си още запознати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар