26 ноември 2008

Ивана източи три кредитни карти във Вегас

Ивана източи три кредитни карти във Вегас
Забягналата пайнерка Мая я посрещна с черна лимузина
Черна 12-метрова лимузина посрещна мегагърлото Ивана на летището в Лас Вегас. Лъскавият ескорт бе осигурен лично от колежката й Мая, която от близо година и половина се препитава в световната столица на хазарта.

Бившата половинка на Магапаса редовно влиза в ролята си на гид, щом някоя от пайнерките цъфне на турне в САЩ, но с какво точно се занимава дългобедрената дама, която заряза щерка си в България така й не е ясно.

Та след петчасовия полет от Атланта Ивана и минибендът й Стояна и Румен попиха от блясъка на нощния Вегас и отседнаха в хотел Стратосфера, известен с това, че в него и прилежащото му казино са заснети куп холивудски продукции.

В самия ден на четвъртия концерт от презокеанското турне на айтозлийката ресторант Магура се оказа тесен за мераците на родните емигранти да я зърнат на живо Притиснати от внушителната фенска маса, организаторите почти на абордаж успяха да наемат голямата зала на Сръбската църква, за да поберат множеството. Рекордните за тези турнета 600 души се изсипаха на шоуто, а Ивана ви глас над 5 часа и после до сутринта пирува с нашенци.

Без грам сън на следващата утрин певицата го удари на шопинг и успя със замах да ошушка три кредитни карти за дрешки, бижута и професионален фотоапарат, дар за щерка си Теодора. В разгара на покупките фолкдивата бе подкрепяна от бившия танцьор на радневския ансамбъл Гергьовден Антон, който вече 5 лета живее в САЩ,и от своя първа братовчедка от Айтос, установила се от години във Вегас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар