16 януари 2011

Джена пак ще пее с Илиян Тупалката

Джена е изгладила отношенията си с изпълнителя на “Тупалка” Илиян и сега дори е готова да пее с него

Илиян-Тупалка-Джена

Илиян Тупалката ще пее отново с Джена?

Изпълнителката на “Пайнер” заяви в интервю пред bliasak.bg, че това, което се въртеше в публичното пространство е вярно – има ли са конфликт с Илиян, но сега всичко е наред.

Слуховете бяха, че двамата певци са се хванали за гушата, тъй като, откакто Илиян нашумя със своята “Тупалка”, започна да прави дуети с други фолк диви, а тя потъна в забрава.

Илиян-Тупалка-ДженаПрипомняме Ви, че Джена бе първата красавица, с която певецът започна да записва дуети. Именно това е обидило тъмнокосата фолк изпълнитека, че е забравил откъде е тръгнал.

Сега обаче в отношенията им>>било всичко тип топ:

“Имаше време, през което взаимоотношенията ни бяха изострени, но това вече е минало. Освен това беше преди да започне с дуетите си с други колежки. Вярно е, че след като назря конфликтът между нас, спряхме да правим дуети, но затова си имаше лични причини, а не както се твърдеше, че е започнал да пее с други фолк диви”, категорична е Джена.

Нищо чудно скоро и да запеят отново заедно, с което окончателно да заровят томахавката и да разсеят слуховете, които се въртят за нея и Илиян Тупалката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар